Składniki:
jasnozielona część pora | 5 dkg |
zakwas buraczany | 1 szklanka |
czosnek | |
fruktoza | |
borowiki | 3 szt |
bulion | 2 na wędzonym boczku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
kapusta biała | 10 słodka |
jasnozielona część pora | 5 dkg |
zakwas buraczany | 1 szklanka |
czosnek | |
fruktoza | |
borowiki | 3 szt |
bulion | 2 na wędzonym boczku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
kapusta biała | 10 słodka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: