Sposób przygotowania

Pokrojoną lekko czerstwą bułkę namoczyć w mleku. Cebulę pokrojoną w kostkę poddusić na oleju. Wymieszać mięso z obciśnięta bułką, jajkiem, przestudzoną cebulą. Doprawić do smaku solą i pieprzem ziołowym. Uformować jednolitą masę. Przenieść do natłuszczonej formy na ciasto i piec około godziny w temp. 180-200 stop.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    Lubie takie coś:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja dodaję jeszcze do środka całe pieczarki lub jajka przepiórcze ugotowane na twardo - pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Bardzo fajny przepis :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna i na zimno i na ciepło
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam pychotka
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczna pieczeń
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna pieczeń

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !