Sposób przygotowania

Wołowinę pokroić w plastry grubości około 1,5 cm. Umyć, osuszyć i rozbić. Posolić, posypać pieprzem i odstawić. Pieczarki umyć, obrać i pokroić w plastry. Usmażyć i przestudzić. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Kłaść na plastry wołowiny, zwijać je w roladki i obsmażać na dobrze rozgrzanym tłuszczu ze wszystkich stron. Przełożyć do rondla i dusić w bulionie z kostki grzybowej, ziela i listka.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo je lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super roladki
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię wołowinę,tylko dlaczego ona taka droga?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !