Sposób przygotowania

Wołowinę pokroić w plastry grubości 1,5 cm. Umyć, osuszyć i rozbić. Posypać solą i czarnym mielonym pieprzem. Odstawić na około 1 godzinę. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Przełożyć do rondla i dusić w bulionie z kostki rosołowej z dodatkiem ziela i listków oraz posiekanej w kostkę cebuli, aż do miękkości.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    na pewno pyszne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię bitki,ale nie solę mięsa wołowego przed smażeniem:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !