Składniki:
mięso cielęce bez kości | 500 g |
indyk | 500 g |
bułka | 1 szt |
mleko | 50 ml |
jaja | 4 szt |
sól | do smaku |
przyprawa do potraw Kucharek | do smaku |
natka pietruszki | do smaku |
czosnek ząbki | 3 szt |
mięso cielęce bez kości | 500 g |
indyk | 500 g |
bułka | 1 szt |
mleko | 50 ml |
jaja | 4 szt |
sól | do smaku |
przyprawa do potraw Kucharek | do smaku |
natka pietruszki | do smaku |
czosnek ząbki | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: