Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycle cielęce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sznycle cielęce 2 szt
jajko 1 szt
sól do smaku
oliwa do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycle cielęce

Kotlety po umyciu i osuszeniu rozbić, posolić, posypać czosnkiem i odstawić na około pół godziny w chłodne miejsce. Następnie maczać w jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 23.07.2013 07:47
smaczne sznycelki
Krystyna32 02.07.2013 19:47
bardzo lubię
barbara11561 29.05.2013 00:34
Pyszne,szkoda że tak trudno zdobyć cielęcinę:)
MagdaXXX 15.04.2013 10:25
musi być pyszne
olkaaa 26.12.2012 15:19
ciekawy przepis
calliope 12.12.2011 08:55
smaczne :)
halinka1011 27.03.2011 10:36
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak