Sposób przygotowania

Polędwiczkę umyć, osuszyć i pokroić na trzy części. Trawę cytrynową należy rozgnieść i przełożyć rozdrobniona do szklanego naczynia. Dodać kilka kropel sosu tabasco, świeżo zmielony kolorowy pieprz, sól, paprykę słodką i oliwę z oliwek. Dokładnie wymieszać i dodać kawałki polędwiczki. Przykryć folią do żywności i odstawić na 24 godziny do lodówki. następnego dnia całość przełożyć na patelnię, przykryć i dusić do miękkości.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Nigdy nie próbowałam z trawą cytrynową:)
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe,ale nie widzialam trawy cytrynowej u nas
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ja kupiłam w słoiku firmy TaoTao
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    musza byc pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    super pomysł ta trawa cytrynowa :)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !