Sposób przygotowania

4 szklanki mleka gotujemy z cukrem oraz kostką margaryny.
Pozostałą szklankę mleka wymieszaj z budyniem, mąką i żółtkami.
Tak przygotowany budyń wlej do gotującego się mleka.
Całość gotujemy aż masa zgęstnieje.
Blaszkę posmaruj masłem i ułóż na niej połowę krakersów.
Przykryj gorącym kremem i następnie na kremie rozłóż resztę krakersów.
Ostaw do ostygnięcia. SMACZNEGO

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    SUPER
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    mniam mniam, w sam raz na niedziele
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    jedno z moich ulubionych
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniaamm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    edyta21

    mniam super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !