Sposób przygotowania

Melony umyć, osuszyć, mocno schłodzić. Podzielić na połówki, wydrążyć miąższ. Po usunięciu pestek, wydrążyć z niego kulki. Skropić połową porto, przykryć, włożyć do lodówki. Rodzynki namoczyć w koniaku. Kulki melona i rodzynki przełożyć do łupinek melona, skropić resztą porto, posypać orzechami i migdałami. Udekorować listkami mięty.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto zrobic
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    superowa!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczna i zdrowa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    dawno nie jadłam melona, a juz w sałatce to całkiem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    zapowiada się pysznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    podoba mi się ten przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    na pewno smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !