Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka rybno – twarożkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szczypiorek 1 pęczek
Kucharek przyprawa uniwersalna
twaróg 20 (chudy)
filety rybne 1 w oleju
ketchup pikantny 3 lyżki
rzodkiewka 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka rybno – twarożkowa

Rybę (wraz z olejem) i ser zgniatamy widelcem w misce. Dodajemy posiekany (wraz z szalotką szczypiorek) oraz drobno pokrojone rzodkiewki. Na końcu wkładamy do miski ketchup i przyprawy. Dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maryśka 13.05.2011 21:33
pyszna
Monika-twin 01.04.2011 14:13
Ciekawe
rosik93 26.03.2011 23:23
smaczna
suzana 26.03.2011 22:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak