Przepis i sposób przygotowania na: Głowa smoka
Składniki sosu wkładamy do blendera i miksujemy przez 30 sekund. Sos podajemy osobno.
salami | 20 g |
świeża czerwona papryka | 50 g |
grecka oliwka z migdałem | 1 szt |
szparagi konserwowe | 2 szt |
rzodkiewka | 2 szt |
skorka cytrynowa paseczki | 5 szt |
kapusta pekińska | 1/10 liścia |
sos | |
majonez | 3 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | |
pieczarki marynowane | 5 szt |
marynowane cebulki | 3 szt |
papryka marynowana | 50 g |
ogórek | 50 g |
makaron ryżowy | 10 (w kształcie nitek) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: