Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

POMIDORY FASZEROWANE SZYNKĄ I GROSZKIEM

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory twarde 1 kg.
szynka 15 dag.
groszek konserwowy 15 dag.
majonez 4 łyżki
sałata 4 liście
sól - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: POMIDORY FASZEROWANE SZYNKĄ I GROSZKIEM

Pomidory umyć, ściąć na 1/3 wysokości i wydrążyć. Groszek odsączyć, ugotować. Szynkę pokroić, dodać majonezu i wymieszać z odsączonym i ugotowanym groszkiem, przyprawić solą. Farszem napełnić wydrążone pomidory. Ułożyć na liściach sałaty. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak