Sposób przygotowania

Do garnka wlać 2 szkl wody, zagotować, dodać szczyptę soli, cukier, cukier waniliowy, włożyć ryż i gotować około 20 minut. Po 10 minutach gotowania wlać mleko. 2-3 brzoskwinie z puszki zmiksować, dodać śmietanę i jogurt, wymieszać. Przyprawić do smaku cukrem pudrem. Lekko przestudzony ryż wyłożyć na talerze, polać jogurtem, udekorować brzoskwiniami. Podawać na zimno lub ciepło.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na smaczny deser.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    moje smaki.... :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !