Sposób przygotowania

Dowolny kawał karkówki kładziemy na blachę, na której wcześniej wysypana jest sól na wysokość ok. 1 cm.
Karkówkę smarujemy grubo musztardą. W rozgrzanym piekarniku (ok. 200st.C) pieczemy przez od 1,5 do2 godz. w zaleznosci od wielkosci karkówki. Mozna ja przez pewien czs przykryc zeby sie musztarda nie przypaliła zbytnio a potem znowu odkryc. Koniec !!!! Reszta, czyli dodatki, wg uznania. Pokroić w plastry i .... am-am !!!

Komentarze

  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    perla

    Warto wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !