Sposób przygotowania

Pieczarki oczyszczamy, następnie gotujemy w lekko osolonej wodzie. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Groszek osączamy z zalewy. cebulę obieramy i również kroimy w drobną kostkę. Pieczarki po ugotowaniu i wystudzeniu kroimy w kostkę. Następnie wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez, musztardę, sól oraz pieprz, bardzo dokładnie mieszamy, aby wszystkie składniki się ładnie połączyły. sałatkę przekładamy do salaterek, przed podaniem schładzamy w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    pyszna jest ta sałatka, ja jeszcze dodaje ser żółty:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !