Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 150 ml gorącej wody. Żółtka razem z budyniem rozmieszać w ½ szklanki zimnego mleka. Resztę mleka razem z cukrem zagotować. Wlać budyń i ugotować, wystudzić. Masło rozetrzeć dodając stopniowo zimny budyń, spirytus i tężejąca galaretkę. Masą przekładać torty i ciasta.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    zapowiada się smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny krem do ciasta.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !