Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z ketchupem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
jabłka 2 szt
ketchup 2 łyżki
marchew 1 szt
oliwa 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z ketchupem

Kapustę pokroić. Marchew i jabłko obrać, zetrzeć na tarce o dużych otworach. Ketchup wymieszać z oliwą. Wszystkie produkty włożyć do miski, wymieszać z oliwą. Przyprawić do smaku. Podawać jako dodatek do potraw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 01.10.2012 09:49
super
Justa32 26.05.2012 16:57
rewelacja pomysł!!!!
Iwusia 07.03.2012 22:41
Ciekawy przepis na surówkę, będę musiała wypróbować :]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak