Sposób przygotowania

Filety umyć, osuszyć, oprószyć solą, pieprzem i przyprawą do ryb, skropić sokiem z cytryny, odłożyć na pół godziny w chłodne miejsce. Boczek pokroić w drobną kostkę, podsmażyć na patelni, włożyć filety i smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać obłożone skwarkami z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Jakiś czas temu chodzilo mi po głowie to połączenie i do tej pory się nie odważyłam, ale w najbliższym czasie muszę przyrządzić rybkę w podobny sposób :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne połączenie,smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !