Sposób przygotowania

ziemniaki i cebule zemlec na jednolita mase, dodac jajko, wymieszac
robic male kotlety i obtaczac w bulce tartej
smazyc na rumiano
podawac z sosem pieczarkowym

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    lubie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje i polecam ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie, moja babcia bardzo często je smażyła, choć kilka małych sztuk i zawsze wykorzystywała ziemniaczki pozostałe z obiadu
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !