Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty z dymką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dag
marchewka 1 szt
jabłko 1 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 4 szt
cukier do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty z dymką

Marchew i jabłko obrać, zetrzeć na tarce o dużych otworach. Cebulę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Kapustę kiszoną pokroić na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki włożyć do miski, wymieszać, przyprawić do smaku. Podawać jako dodatek do potraw.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 16.09.2013 07:56
wspaniała suróweczka
IlonaAlbertos 16.11.2012 13:14
Smakowita, idealna do obiadu.
Ela15 15.11.2012 08:23
smaczna i zdrowa
Iwona51
Iwona51 16.11.2011 10:35
pycha
Ania67 17.10.2011 09:22
świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak