Sposób przygotowania

Marchew i jabłko obrać, zetrzeć na tarce o dużych otworach. Cebulę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Kapustę kiszoną pokroić na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki włożyć do miski, wymieszać, przyprawić do smaku. Podawać jako dodatek do potraw.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita, idealna do obiadu.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wspaniała suróweczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !