Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarkowce - nadzienie do ciasta nalesnikowego

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
ser żółty 10 dag
cebula 1 szt
por 1/2 szt
ziarenka smaku 1 lyzka
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 szklanki
jajko ugotowane na twardo 4 szt
jajko 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarkowce - nadzienie do ciasta nalesnikowego

zmielic pieczarki, ser zolty, jajka gotowane, cebule i pora
wymieszac z przyprawami i zagotowac mase
na zimne nalesniki nakladac wystudzona mase i zawijac by nadzienie nie wyplywalo
obtaczac w jajku i bulce tartej
smazyc na rumiano

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 28.12.2013 00:07
lubię takie danie
Krystyna32 25.02.2013 17:02
pycha
dorotka0000025 24.12.2012 11:54
dziekuje = polecam do wyprobowanai ten przepis
kate.500 22.08.2012 06:56
pycha
Maniek2 20.02.2012 07:22
super
krystyna24 30.11.2011 19:25
pyszne
motomaniak 29.11.2011 13:52
pycha
Magdalena1110 05.10.2011 07:27
fajne nadzienie
piotereq 30.07.2011 10:21
fajne
Ela15 24.05.2011 21:44
smaczne
MAR3STA 13.04.2011 22:57
uwielbiam!
aguus 27.03.2011 09:11
Pewnie by mi bardzo smakowało:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak