Składniki:
ziemniaki | 20 dag |
mąka przenna | 15 dag |
mąka ziemniaczana | 5 dag |
masło | 20 dag |
cukier puder | 1 szkl |
aromat waniliowy | 1/2 łyżeczki |
powidła śliwkowe | 1/2 kg |
tłuszcz do formy | |
jajko | 1 szt |
twaróg | 20 dag |
ziemniaki | 20 dag |
mąka przenna | 15 dag |
mąka ziemniaczana | 5 dag |
masło | 20 dag |
cukier puder | 1 szkl |
aromat waniliowy | 1/2 łyżeczki |
powidła śliwkowe | 1/2 kg |
tłuszcz do formy | |
jajko | 1 szt |
twaróg | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: