Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marynata musztardowa do mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Musztarda francuska Prymat 2 łyżki
musztarda dijon 2 łyżki
miód lipowy 3-4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: marynata musztardowa do mięs

musztardy włożyć do miseczki dodać płynny miód i wszystko dokładnie połączyć na jednolitą konsystencję tak przygotowaną marymatą polać mięso i odstawić najlepiej na noc.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 08.01.2012 11:52
muszę wypróbować
MAR3STA 26.03.2011 15:24
miesko w takiej marynacie na pewno będzie super;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak