Sposób przygotowania

Bagietkę przekroić na połowę, następnie połówki przekroić wzdłuż, tak aby powstały 4 zapiekanki. Na patelni rozgrzać masło wsypać posiekaną cebulę, zeszklić, dodać pokrojone pieczarki i dusić do odparowania wody. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Podsmażone pieczarki wyłożyć na bagietki, posypać żółtym serem, ułożyć po 3-4 plasterki oscypka i zapiec w gorącym piekarniku. Po upieczeniu na każdej zapiekance położyć plasterki ogórka kiszonego, przybrać majonezem, posypać prażoną cebulką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi świetnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi świetnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Jak z oscypkiem, to musi być pyszna.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !