Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz pieczarkowy do naleśników

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
cebula 2 szt
śmietanka 2 łyżki
masło 2 łyżki
Przyprawa do zup i potraw Kucharek do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
ser żółty 2 (tarty)
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz pieczarkowy do naleśników

Drobno posiekaną cebulę zeszklić na maśle, dodać pokrojone pieczarki i dusić około 10 minut. Następnie zdjąć z ognia wsypać drobno posiekane jajka, śmietankę, przyprawy i żółty ser. Wszystko dokładnie wymieszać. Smarować upieczone naleśniki, zwijać i zapiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 13.10.2012 19:32
Naleśniki z pieczarkami to świetna odmiana dla tych na słodko.
Ada-Gaba 03.04.2012 07:03
smaczny
Neetka90 12.08.2011 18:14
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak