Sposób przygotowania

Wysmarować blache oliwą, na spód wyłożyć surowe mięso z indyka, doprawić solą pieprzem i papryką, posypać pokrojona w kostkę cebulą, rozłożyć połowę kartofli pokrojonych w plastry, doprawić, ułożyć połowę pokrojonych w plastry pieczarek, na nich plasterki kiełbasy, plasterki pozostałych kartofli, doprawić, przykryć je mrożonką leczo z hortexu. Na mrożonce ułożyć pozostałe pokrojone i pieczarki, ostatnią warstwą mają być plasterki boczku. Piec w temp. 180 stopni 60 minut.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    musi być smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    mmm ale bym sobie coś takiego zjadła...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !