Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekać, zeszklić na połowie masła. Na pozostałym maśle usmażyć oczyszczoną wątróbkę, ostudzić, posiekać. Jajka pokroić w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, wymieszać i przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna wątróbka , bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny sposób na wątróbkę.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy pomysł na przyrządzenie wątróbki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !