Sposób przygotowania

Czekoladę połamać na kawałki. Do naczynia do fondue włożyć czekoladę, wlać śmietankę podgrzewać na małym ogniu (lub na parze), aż czekolada się stopi. Wymieszac. Przygotowac owoce. Umyc i pokroic na kawałki. Garnek do fonude umieścić na podgrzewaczu. Na szpikulce nadziewać owoce, pianki i moczyć w gorącej czekoladzie. Dzieciaki pochłoneły wszystko w ciągu doslownie 3 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    brzmi bardzo smacznie:)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Mmmmm!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    Dziś dostałam w prezencie naczynie do robienia tego deseru, ten przepis wygląda apetycznie a pracy nie wiele
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniaaam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno świetnie smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !