Sposób przygotowania

Ciasto francuskie podziel na 12 kwadratów. Parówki podziel na 3 części, a każdą z nich przetnij na 4 wzdłóż, paprykę pokrój na paski, a ogórki na plasterki. Na każdym kwadracie układaj parówki, paprykę, ogóreczka z chili i na to plasterek sera żółtego. Złóż na pół i widelcem zlep brzegi, przełóż na blachę do pieczenia wyłożóną papierem do pieczenia, pakieciki smarujemy rozkłuconym jajkiem i możemy posypać przyprawą do pizzy. Piecz w piekarniku aby się zrumieniło.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    zamiast ogóreczki z chili napisałam ogórki taka mała pomyłka się wkradła
  • 1
    original
    Opublikowano

    marynaa

    to nic i tak prezentuje się pomysłowo:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Pomysł bardzo fajny i oryginalny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maadzia19

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    faktycznie smakowite :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !