Sposób przygotowania

Mandarynki obrać, truskawki opłukać i oderwać szypułki. Owoce pokroić w niewielkie kawałki i powrzucać do szklanek, zalać galaretką po czym poczekać aż stężeje a przed podaniem udekorować bitą śmietaną.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniaaaaam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniaaaaam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniaaaaam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    kuszący ten deserek:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    uwielbiam takie desery , pycha zawsze można zmieścić nawet jak się jest pojedzonym
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takie galaretki to prawdziwy rarytas :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !