Sposób przygotowania

Na rozgrzany olej wrzuciłam pokrojona w kostke piers, do tego pokrojona cebule, paprykę i pieczarki, jak sie podsmażyło dodałam czosnek podlałam bulionem, oproszyłam kurkuma, curry, wrzuciłam fasolke i gotowalo sie wszystko razem przez ok 10 minut. Na koniec dodałam jogurt, śmietanę, musztardę francuską i pieprz. Posypałam natką. Wyszło takie moje curry.

Podałam z ryżem basmati gotowanym z kurkuma, Curry było aromatyczne, kremowe i pięknie kolorowe:)

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Wygląda baaaardzo apetycznie!!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    mmmm...pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !