Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna kanapka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kromka pumpernika 1 szt
jogurt naturalny 2 łyżki
zielona papryka 0,25 szt
koperek 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
natka pietruszki 1 łyżka
twaróg 50 (chudy)
papryka czerwona 0,25 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna kanapka

Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w drobną kosteczkę. Zioła poszatkować. Twaróg rozgnieść widelcem i wymieszać z jogurtem. Nałożyć na pumpernikiel, posypać kawałkami papryki i posiekanymi ziołami. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 16.05.2011 07:35
pycha śniadanko
Edyta38 10.04.2011 20:30
taka kolorowa i pyszna
MAR3STA 26.03.2011 16:51
fajna kanapeczka;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak