Sposób przygotowania

Mięso pokrojone na kotlety solimy i pieprzymy. Lekko podsmażamy na oliwie. Przekładamy do wody przyprawionej Kucharkiem. Gotujemy ok pół godz na wolnym ogniu. Z wody wykształtuje się sos, który można zagęścić według uznania. Do sosu można też dodać np. pieczarki lub śliwki.

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tak lubię polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    uwielbiam taki schab
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    na pewno pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    uwielbiam schab:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    niezłe
  • 2
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    czyta się smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pychotka :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna45

    tradycyjne dobre jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam taki schab :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    właśnie dzisiaj robiłam,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię takie mięsko z sosikiem do ziemniaków.
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    uwielbiam takie obiady

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !