Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybka pieczeń z indyka ze śliwkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 500 g
sól do smaku
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat do smaku
śliwki suszone 100 g
bulion 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Szybka pieczeń z indyka ze śliwkami

Pierś z indyka myjemy i tniemy na kawałki. Doprawiamy solą, pieprzem i przyprawą do indyka. Wkładamy do naczynia żaroodpornego i zalewamy bulionem i zasypujemy śliwkami suszonymi. Pieczemy w temp ok 180 stopni przez ok 45-55 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 20.11.2013 13:05
uwielbiam takie mięska
Łukasz15 16.01.2013 13:32
Wygląda przepysznie, aż ślinka leci.
olkaaa 17.11.2012 10:42
też taką robię
aleksandra16 01.10.2012 17:27
super
Katarzyna59 30.07.2012 18:57
apetyczna
mariel78 28.06.2012 11:50
super
klaklak 13.03.2012 15:06
dobre
Małgosia6 17.02.2012 20:34
palce lizać;]
senninha 08.01.2012 15:32
wygląda bardzo apetycznie!
Marta1986 15.12.2011 00:20
pyszne
ziutula
ziutula 28.11.2011 11:25
i szybka do zjedzenia..
iwona332 18.08.2011 10:13
super
daria899 26.07.2011 20:46
bardzo dobra
iga2 21.07.2011 23:56
pyszności
m1monika 30.06.2011 16:15
pyszna;)
ela16 17.06.2011 10:18
pycha
Ewelina47 27.05.2011 07:36
lubię szybkie dania
Krystyna32 26.03.2011 06:29
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak