Sposób przygotowania

Pierś z indyka myjemy i tniemy na kawałki. Doprawiamy solą, pieprzem i przyprawą do indyka. Wkładamy do naczynia żaroodpornego i zalewamy bulionem i zasypujemy śliwkami suszonymi. Pieczemy w temp ok 180 stopni przez ok 45-55 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię szybkie dania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i szybka do zjedzenia..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    wygląda bardzo apetycznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    palce lizać;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    dobre
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksandra16

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Wygląda przepysznie, aż ślinka leci.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    uwielbiam takie mięska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !