Sposób przygotowania

Każdą kromkę chleba smarujemy cienko masłem. Na dwóch kromkach rozsmarowujemy metkę (na stronie nie posmarowanej masłem). Układamy chleb w rozgrzanym sandwiczu, na każdą kromkę kładziemy po 2 plastry cebuli, przykładamy drugą kromką (posmarowaną masłem stroną do góry).Zamykamy sandwicza i opiekamy chleb przez około 8 minut. Podajemy z ketchupem i ogórkiem konserwowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Bardzo apetyczne sandwicze :P
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    no to jemy :) pychotkowo :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !