Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka kroimy na kostki 2-3 cm, posypujemy przyprawą do kurczaka, papryką i solą. W garnku roztapiamy margarynę. Na gorący tłuszcz wrzucamy kawałki kurczaka i smażymy do miękkości. Śmietanę łączymy z mąką i wlewamy na usmażone kosteczki ciągle mieszając. Kiedy się zagotują są gotowe do spożycia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    proste i smaczne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię, jeszcze drobiowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    zjadłabym takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !