Sposób przygotowania

Grzyby opłukać, zalać przegotowaną wodą, odstawić na noc.
Ugotować w tej samej wodzie, wyjąć z wywaru, posiekać.
Jajka ugotować na twardo, obrać, posiekać.
Cebulę posiekać, zeszklić na maśle, dodać grzyby, przecedzony wywar, odparować, przyprawić, wymieszać z jajkami.
Z ciasta wyciąć prostokąty, na każdym ułożyć farsz, zlepić brzegi, upiec w piekarniku nagrzanym do 200 stop.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !