Składniki:
brukselka | 40 dag |
ser żółty | 15 dag |
jabłka | 2 sztuki |
ogórki | 2 sztuki |
rzeżucha | 1 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
cukier | 1|2 łyżeczki |
sól dosmaku | |
pieprz do smaku | |
jogurt naturalny | 100 g |
natka pietruszki | 1 siekana |
brukselka | 40 dag |
ser żółty | 15 dag |
jabłka | 2 sztuki |
ogórki | 2 sztuki |
rzeżucha | 1 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
cukier | 1|2 łyżeczki |
sól dosmaku | |
pieprz do smaku | |
jogurt naturalny | 100 g |
natka pietruszki | 1 siekana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: