Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser - Szpajza

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
cukier 4 łyżki
Żelatyna wieprzowa Prymat 4 łyżeczki
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Deser - Szpajza

Białka ubijamy na sztywno.Dodajemy cukier,żółtka,sok z cytryny, rodzynki i rozpuszczoną żelatynę i mieszamy. Całość wlewamy do lodówki. Górę możemy udekorować ubitą śmietanę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 08.02.2012 13:00
chętnie spróbuje
joanna77 16.01.2012 19:16
super
IKrakowianka 28.06.2011 22:46
wygląda super
Ewelina47 03.06.2011 07:39
super deser, dziś wypróbuję
Monika193
Monika193 21.05.2011 22:25
pyszny
Edyta38 13.04.2011 20:59
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak