Sposób przygotowania

Mięso kroimy na plastry i rozbijamy. Sypiemy je przyprawami i smarujemy musztardą. Kroimy boczek, cebulę i ogórki konserwowe i układamy na rozbite plastry mięsa. Zwijamy rolady i smażymy je na tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszna rolada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny obiadek
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetne są takie roladki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    tradycyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !