Sposób przygotowania

Z wszystkich składników (oprócz oleju) wyrobić ciasto. Wałkować je na grubość 1 cm, wykrawać krążki z dziurką i smażyć je na rozgrzanym tłuszczu (po oby dwóch stronach). Gdy ociekną z tłuszczu,posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    myy oponki cos co lubię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    jadłam, pyszne! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    muszę takie zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dawno ich nie robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !