Sposób przygotowania

Zagotować 0,5 litra wody , wlać sok i jeszcze raz zagotować. Rozpuścić żelatynę w gorącym soku.Rozlać do 3 salaterek. Odstawić do stężenia.Mandarynki obrać , podzielić na cząstki , poukładać na stężonej galaretce oraz rodzynki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    pyszna galaretka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mmm..poziomkowa musi być dobra jeszcze niejadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !