Sposób przygotowania

Liście kapusty sparzyć, Mięso przysmażyć z cebulką, dodać do kaszy. przyprawić do smaku dodać jajko i wymieszać nadzienie. W sparzone liście zawijać po łyżce nadzienia, ułożyć ciasno w naczyniu posmarowanym oliwą i przykryć sosem meksykańskim. Wierzch posypać żółtym serem i pokrojonymi na plasterki oliwkami.
Zapiekać w piekarniku ok 40 min w temp 200 st

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Lubię gołąbki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    z pekińskiej?:) ciekawe bardzo!!:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !