Sposób przygotowania

Wodę na ryż zagotować z solą warzywami i olejem, dodać wypłukany ryż i gotować aż do zgęstnienia. Owinąć garnek w koc i odstawić w ciepłe miejsce.
Rybę oczyścić, skropić sokiem z cytryny, posypać przyprawą i skropić oliwą.
Marchewkę ugotowaną pokroić w kostkę i wymieszać z sosem chińskim Łowicz.
Rybę upiec na grillu .. Podawać z gorącym ryżem i marchewką w sosie na zimno.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    pięknie podane :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    piękne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !