Sposób przygotowania

Szczaw drobno posiekać. Rozpuścić kostki bulionowe. Dodać do nich szczaw i zagotować. Mleko roztrzepać z mąką i wlać do zupy. Ugotować jajka, przeciąć na pół. Do talerzy układać po pół jajka. Zalać wrzącą zupą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    z mlekiem nie próbowałam...niebawem świeży szczaw wyrośnie to...wypróbuję :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być smaczna :)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !