Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety rybne

3.0
(13)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tilapia 800 g
cebula 1 szt
bułka czerstwa
jaja 2 szt
natka pietruszki 2 łyżki
tymianek
sól, pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety rybne

Rybę mielimy. Cebulę drobno siekamy, dodajemy. Bułkę namaczamy w ciepłej wodzie, dodajemy do ryby. Wbijamy jaja, dokładnie mieszamy. Dodajemy pietruszkę i doprawiamy.
Formujemy malutkie kotleciki i smażymy na rozgrzanym oleju z dwóch stron na złoty kolor. Podajemy z ryżem i sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 18.08.2011 13:38
super wyglądają
cukiereczek 11.08.2011 08:18
apetyczny widok
cukiereczek 11.08.2011 08:18
apetyczny widok
Mariusz10 09.04.2011 19:08
fajnie podane!
Neetka90 29.03.2011 08:22
smacznie wygląda ;)
pawel6 26.03.2011 08:16
super wyglądają:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak