Sposób przygotowania

Rybę mielimy. Cebulę drobno siekamy, dodajemy. Bułkę namaczamy w ciepłej wodzie, dodajemy do ryby. Wbijamy jaja, dokładnie mieszamy. Dodajemy pietruszkę i doprawiamy.
Formujemy malutkie kotleciki i smażymy na rozgrzanym oleju z dwóch stron na złoty kolor. Podajemy z ryżem i sosem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    super wyglądają:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    smacznie wygląda ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajnie podane!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczny widok
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczny widok
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !