Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa koperkowa z jajkiem

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół drobiowy 1,5 litra
koperek 2 pęczki
śmietana 200 ml
jajko 5 sztuk
Sól czosnkowa jodowana Prymat
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowa z jajkiem

Koperek posiekać. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić na ćwiartki. Na gotujący się rosół włożyć koperek, gotować 5 minut. Doprawić solą, pieprzem. Śmietanę rozprowadzić w zupie. Podajemy z jajkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JaPaqc 24.07.2012 19:35
super smaczna
Neetka90 29.03.2011 08:27
wygląda smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak